Schaatsteam CENNED

Wij zijn trotse hoofdsponsor van marathonschaatsploeg CENNED

 

Marathonschaatsploeg Cenned

De damesmarathonploeg CENNED komt uit in de Topdivisie marathonschaatsen. De dames vallen onder de Topsportstatus van de KNSB. CENNED is voor de het tiende achtereenvolgende seizoen hoofdsponsor van de schaatsploeg.

De Topdivisie ploeg van Team CENNED bestaat uit Ankie Ytsma (Leeuwarden), Laura van Ramshorst (Barneveld) Maya de Jong (Oudeschoot) en Nienke Smit (Zuidwolde). Ook in de nieuwe Beloftendivisie dames is Team CENNED met een ploeg van vier rijdsters vertegenwoordigd. Dat zijn Chantal Oosterkamp (Bontebok), Annemarie van der Wal (Bant), Rixt Bessels (Schoonoord) en Joelle de Ruiter (Bovensmilde). Chantal Oosterkamp zal als vijfde invalrijdster af en toe starten in de topdivisie.

Ploegleider is Alida Pasveer uit Groningen. Zij heeft zelf aansprekende marathontitels op haar naam staan en kan haar kennis en ervaring uitstekend overbrengen op de rijdsters. Als ploegleider heeft zij erg veel ervaring. Verzorger Jurjen Rollingswier ondersteunt het team in het winterseizoen.

Naast de wekelijkse wedstrijden op kunstijs in bijna alle ijsstadions in Nederland staan jaarlijks de wedstrijden in Oostenrijk (Weissensee) en Zweden op het programma.

Video: Aftermovie Weissensee 2017

Volg schaatsteam Cenned op Facebook

De schaatsters doen verslag van hun topsportleven