Overal bereikbaar

Als ondernemer wilt u natuurlijk altijd bereikbaar zijn en uw bedrijf op de meest efficiënte manier runnen. Daarom bieden wij zakelijke mobiele abonnementen aan die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Met onze zakelijke mobiele abonnementen kunt u onbeperkt bellen en sms’en, en is er genoeg mobiele data om altijd online te zijn. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om internationaal te bellen en te reizen zonder extra belkosten.

Combineren met vaste telefonie

Vast-mobiel integratie is een technologie die bedrijven helpt om de communicatie tussen vaste telefoons en mobiele apparaten te integreren. Het biedt een naadloze en geïntegreerde communicatie-ervaring voor uw medewerkers, ongeacht hun locatie of het apparaat dat ze gebruiken. Met vast-mobiel integratie kan uw bedrijf de productiviteit verhogen, de kosten verlagen en de algehele communicatie verbeteren.

Een van de belangrijkste voordelen van vast-mobiel integratie is dat het uw medewerkers in staat stelt om hun mobiele apparaten te gebruiken als verlengstuk van hun vaste telefoons. Dit betekent dat medewerkers bijvoorbeeld hun mobiele telefoon kunnen gebruiken om oproepen te plaatsen en te ontvangen alsof ze op kantoor zijn, zonder extra kosten of ingewikkelde instellingen.

Lees verder: