Stel hoge eisen aan performance

CENNED zorgt ervoor dat jouw bedrijf altijd ‘connected’ is. In combinatie met een supersnelle glasvezelverbinding kun je gebruikmaken van de cloud-oplossingen en web-diensten die je klanten van je verwachten. Je medewerkers kunnen altijd en overal samenwerken met MS Office365 en je gegevens zijn veilig en altijd beschikbaar. Je bedrijf wordt efficiënter en duurzamer, want eigen servers in een gekoelde ruimte zijn niet meer nodig.

Firewall

Office365

24/7 alarmservice

Wi-fi

Maatwerk

IP-VPN

Bouw een netwerk tussen verschillende locaties, waarin gebruikers en toepassingen veilig in een gesloten eigen omgeving met elkaar kunnen samenwerken en communiceren.

Monitoring

Grip op uw IT met monitoring via de firewall, Wifi, Office365 en alarm, zodat u continuïteit en veiligheid in de bedrijfsvoering kunt garanderen.

Intern netwerk

Beheer en design op maat voor de inrichting van de actieve componenten in uw datanetwerk. Een kwalitatieve en redundante inrichting van het netwerk geeft zekerheid en flexibiliteit.

WiFi

Stel hoge eisen aan uw bedrijfsnetwerk en faciliteer medewerkers én bezoekers in hun werkproces met een managed Wifi oplossing.

Firewalling

Bestanden staan niet meer op één kantoorserver maar ook op laptops en mobiele telefoons. De helft van het MKB is het doelwit van cybercrime, hoe is uw bedrijfsnetwerk beveiligd?

Cloud backup

Beheer en design op maat voor data storage. Een kwalitatieve en redundante inrichting van het netwerk geeft zekerheid en flexibiliteit.

Lees verder: