Het kloppende hart van uw organisatie

Uw internetverbinding is dé gedegen fundering binnen uw bedrijf.
Met landelijke dekking, hoge bandbreedtes en keuze uit diverse leveranciers dragen wij zorg voor de inrichting van uw datacommunicatienetwerk, zodat uw bedrijf altijd ‘connected’ is.

Internetmogelijkheden op uw adres

Wij checken vrijblijvend de mogelijkheden op uw zakelijke adres:

Lokale glasvezel initiatieven

Een snelle, stabiele en veilige internetverbinding. Onmisbaar voor je bedrijf, maar in de landelijke buitengebieden lang niet vanzelfsprekend.

Binnen verschillende gemeentes zijn initiatieven opzet voor de realisatie van glasvezel in buitengebieden. Bent u benieuwd of uw zakelijke adres in aanmerking komt voor regionaal glasvezelproject? Wij kunnen dit realiseren.

Maatwerk

IP-VPN

Bouw een netwerk tussen verschillende locaties, waarin gebruikers en toepassingen veilig in een gesloten eigen omgeving met elkaar kunnen samenwerken en communiceren.

Point-to-point straalverbindingen

Overal zakelijk internet; Internet via radio is een betrouwbaar alternatief voor glas-, DSL- of kabelverbindingen.

Glasvezel buitengebieden

Binnen verschillende gemeentes zijn initiatieven opzet voor de realisatie van glasvezel in buitengebieden. Bent u benieuwd of uw adres in aanmerking komt voor het  glasvezelproject?

WiFi

Stel hoge eisen aan uw bedrijfsnetwerk en faciliteer medewerkers én bezoekers in hun werkproces met een managed Wifi oplossing.

Firewalling

Bestanden staan niet meer op één kantoorserver maar ook op laptops en mobiele telefoons. De helft van het MKB is het doelwit van cybercrime, hoe is uw bedrijfsnetwerk beveiligd?

Intern bedrijfsnetwerk

Beheer en design op maat voor de inrichting van de actieve componenten in uw datanetwerk. Een kwalitatieve en redundante inrichting van het netwerk geeft zekerheid en flexibiliteit.

Lees verder: