Mobiele telefonie

Onderweg net zo goed bereikbaar als op kantoor

 

Mobiele abonnementen

Altijd bereikbaar en overal online op ieder device

Vast-mobiel integratie

Onderweg net zo goed bereikbaar als op kantoor

Databundel abonnementen

Wat de één overhoudt, gaat automatisch naar
de persoon of het device die data tekort komt

Een abonnement dat past bij de gebruiker

Mobiele abonnementen

Onbezorgd bellen, sms’en en internetten met een passend 4G abonnement voor iedere medewerker.

 • Flexibele abonnementen
 • Vertrouwd KPN-netwerk
 • Snelle verbinding met 4G
 • Meerdere devices

Meer informatie ...

Wij bieden verschillende zakelijke mobiele abonnementen die u kunt afstemmen op ieder type gebruiker. Zo betaalt u nooit te veel en u geniet van de beste kwaliteit. Bovendien kan een mobiel abonnement worden geïntegreerd met een vaste telefonieomgeving en met Mobile Device Management, waarbij u alle mobiele apparaten kunt beheren.

Met de mobiele abonnementen van CENNED maakt u gebruik van het KPN-netwerk; vertrouwd, en met toegang tot het supersnelle mobiele 4G netwerk.

Voor iedere gebruiker en ieder device heeft u een passende zakelijke bundel. Zo sluit u het abonnement aan naar de intensiviteit en de devices van de gebruiker (smartphone, tablet en laptop).

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Vast-mobiel integratie

Een vast-mobiel integratie biedt u de mogelijkheden van vaste telefonie op een mobiele telefoon. Bovendien zijn uw vaste- en mobiele telefonie aan elkaar gekoppeld waardoor u kunt bellen en gebeld kunt worden op één nummer.

 • Altijd bereikbaar
 • Bellen en gebeld worden op één nummer
 • Vaste telefonie functies op de mobiel
 • Niet meer doorverbinden naar mobiel

Meer informatie ...

Met vast-mobiel integratie, ook wel VAMO genoemd, is uw vaste- en mobiele telefonie geïntegreerd. Doorverbinden, doorschakelen, groepsgesprekken opstarten en persoonlijk beheer wordt ook op uw mobiele telefoon mogelijk. Zelfs zonder het gebruik van een aparte app worden de mobiele gesprekken via de vaste telefonieomgeving gerouteerd.

U heeft dus geen vast telefoontoestel meer nodig maar kunt toch met uw mobiele toestel ‘intern’ bellen, uw vaste telefoonnummer meesturen én uw collega’s kunnen op kantoor zien of u mobiel in gesprek bent.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Databundel abonnementen

Het bel- en datagebruik binnen een team fluctueert. Hoe zorgt u ervoor dat iedereen zorgeloos bereikbaar en online is, zonder te veel te betalen? Met een data bundelabonnement deelt uw team een bundeltegoed dat automatisch onderling wordt verrekend.

 • Efficiënt dataverbruik
 • Eén bundeltegoed dat onderling wordt verrekend
 • Inzichtelijk dataverbruik
 • Deel data met teamleden en verschillende devices

Meer informatie ...

Met het CENNED databundel abonnement delen uw medewerkers dezelfde bel- en databundel. Wat de één overhoudt, gaat automatisch naar degene die data tekort komt. Zo komt uw team niet data tekort en wordt de afgenomen data efficiënter gebruikt. Bovendien heeft u een breder inzicht in het dataverbruik van uw team.

De databundel abonnementen kunt u verdelen onder de intensieve en minder intensieve gebruikers en over de verschillende divices, zoals smartphone, tablet en laptop.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Meer weten over onze oplossingen?

 

Share This