Internet verbindingen

 

Altijd en overal verbinding

 

Connectivity

Overal en op ieder device verbinding

Databundel abonnementen

Wat de één overhoudt, gaat automatisch naar
de persoon of het device die data tekort komt

Uw connectie met de buitenwereld

 

Connectivity

Landelijke dekking, hoge brandbreedtes en keuze uit diverse leveranciers. Wij dragen zorg voor de inrichting van uw datacommunicatienetwerk, zodat u altijd verbinding heeft.

  • Snelle verbinding
  • Betrouwbare infrastructuur
  • Flexibel in kosten
  • Redundante verbinding
  • Mogelijkheid IP-VPN koppeling

Meer informatie ...

Wij leveren hoogwaardige zakelijke internetverbindingen, zowel separaat of als onderdeel van een totaaloplossing voor uw telecom of IT. Met zorgvuldig geconfigureerde routers zorgen wij voor een snelle en bovendien veilige routering van alle soorten verbindingen.

Omdat wij met meerdere leveranciers samenwerken, is CENNED als provider onafhankelijk. Een groot voordeel hiervan, is dat het mogelijk is om kritische verbindingen redundant uit te voeren. Wanneer één van uw providers te maken zou krijgen met een storing, kan een slimme router dit opvangen door om te schakelen naar de verbinding van de andere provider, zodat u altijd beschikbaarheid heeft. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld SDSL lijnen te stapelen voor symmetrische verbindingen met een hoge snelheid. Bovendien is elke vorm van ‘connectivity’ die wij leveren, te plaatsen in een IP-VPN. Uiteraard leveren wij ook glasvezelverbindingen van verschillende leveranciers. Op basis van uw postcode kunnen wij eenvoudig zien wat er leverbaar is op uw adres en u vervolgens voorzien van een passend advies op maat.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Databundel abonnementen

Het bel- en datagebruik binnen een team fluctueert. Hoe zorgt u ervoor dat iedereen zorgeloos bereikbaar en online is, zonder te veel te betalen? Met een databundel abonnement deelt uw team een bundeltegoed dat automatisch onderling wordt verrekend.

  • Efficiënt dataverbruik
  • Eén bundeltegoed dat onderling wordt verrekend
  • Inzichtelijk dataverbruik
  • Deel data met teamleden en verschillende devices

Meer informatie ...

Met het CENNED databundel abonnement delen uw medewerkers dezelfde bel- en databundel. Wat de één overhoudt, gaat automatisch naar degene die data tekort komt. Zo komt uw team geen data te kort en wordt de afgenomen data efficiënter gebruikt. Bovendien heeft u een breder inzicht in het dataverbruik van uw team.

De databundel abonnementen kunt u verdelen onder de intensieve en minder intensieve gebruikers en over de verschillende divices, zoals smartphone, tablet en laptop.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Meer weten over onze oplossingen?

 

Share This